75
Υλικά
- αυγά βραστά 8 τμχ
- καρότο 2 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- άνηθος 3 κσ
- αγγουράκι τουρσί 6 τμχ
- πιπεριές Φλωρίνης 0.5 τμχ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- μηλόξιδο 2 κσ
- μαγιονέζα 0.67 φλ
- μουστάρδα 1 κσ
Αυτή την αυγοσαλάτα θυμήθηκα όταν διάβασα το περιοδικό της Αργ. Μπαρμπαρίγου! Με ταξίδεψε χρόνια πίσω σε στιγμές γεμάτες χαρά κι έτσι αποφάσισα να σας δώσω την οικογενειακή εκδοχή της ...μόνον που τα δικά μου αυγά ήταν, αυτή τη φορά... ψημένα κι όχι βρασμένα!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com