91
Υλικά
- αβοκάντο 2 τμχ
- μαρούλι 1 τμχ
- ρόκα 2 φλ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- καρύδια 0.5 φλ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- φραμπουάζ 1 φλ
- ελαιόλαδο 0.25 φλ
- κρέμα βαλσαμικού 3 κσ
- μέλι 1 κσ
- μουστάρδα Dijon 0.5 κσ
- αλάτι 0.25 κγ
Υλικά συνταγής για τη σαλάτα 2 ώριμα αβοκάντο , ξεφλουδισμένα, χωρίς σπόρους και κομμένα σε κύβους 1 μικρή ρίζα μαρούλι μερικά φύλλα ραντίτσιο 2 φλιτζ. ρόκα 1 πορτοκάλι ½ φλιτζ. καρύδια χοντροκομμένα 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 φλιτζ. φρέσκα σμέουρα ή κατεψυγμένα πιπέρι για τη σως ¼ φλιτζανιού έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 3 κ.σ. φλιτζάνι κρέμα βαλσαμικού σύκο 1 κ.σ. μέλι ½ κ.σ. μουστάρδα Dijon ¼ κ.γ. αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr