by admin

Ρεβιθι & Αβοκαντο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Η συνταγή που φτιάχνω πιο συχνά είναι το χούμους. Ο Γ. και εγώ το τρώμε σχεδόν με το κουταλάκι και εξαφανίζεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Το καλοκαίρι, όμως, μου αρέσει να του δίνω χρώμα και δροσιά, προσθέτοντάς του ένα ώριμο και βουτυράτο αβοκάντο μαζί με λίγο μαϊντανό. Δοκιμάστε το μαζί με ψημένα τριγωνάκια από πίτες για σουβλάκι, πασπαλισμένα με γλυκιά πάπρικα, κύμινο και κουρκουμά.
Διάβασε τη συνταγή στο www.cookika.com
Κατηγορία: Σαλάτες
Περισσότερες συνταγές: χούμους

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.cookika.com