Σαλάτα δύο εποχών

Καταχωρήθηκε στις 18/06/14

1 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά Σπανάκι 400 γρ Φράουλες 300 γρ Καρύδια 50 γρ κομμένα ή αμύγδαλα Kάσιους 50 γρ Μοτσαρέλα φρέσκια 150 γρ Για την σος Μηλόξυδο 2 κουταλιές σούπας Ζάχαρη 1/2 κουταλάκι γλυκού Ελαιόλαδο 5 κουταλιές σούπας Worcestershire sauce 1 κουταλιά σούπας Αλάτι λίγο

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.chefoulis.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις