89
Υλικά
- φακές 500 γρ
- πορτοκάλι 2 τμχ
- κάππαρη 4 κσ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- μαϊντανός 0.33 ματσ.
- δυόσμος 0.33 ματσ.
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ελαιόλαδο 5 κσ
- χυμός πορτοκαλιού 5 κσ
- μουστάρδα 1 κγ
- ξύδι βαλσαμικό 3 κσ
500 γρ. φακές 2 πορτοκάλια 4 κ.σ. κάππαρη 3 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 ξερό κρεμμύδι 1/3 ματσ. μαϊντανό ή δυόσμο Αλάτι-πιπέρι 5 κ.σ. ελαιόλαδο 5 κ.σ. χυμό πορτοκαλιού 1 κ.γ. μουστάρδα squeeze απαλή Kalamata Papadimitriou 3 κ.σ. βαλσαμικό ξίδι Kalamata Papadimitriou
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr