by admin

Σαλάτα με αγγούρι, μύρτιλλα, φέτα, μαρούλι, αμύγδαλα και βινεγκρέτ μελιού

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Τραγανό, φρέσκο αγγούρι και γήινα, κριτσανιστά αμύγδαλα, ζουμερά, γλυκά και ξινούτσικα μύρτιλλα, δροσερό μαρούλι, κρεμώδης φέτα και μυρωδάτος δυόσμος. Η βινεγκρέτ φτιάχνεται με πλούσιο, παχύ ελαιόλαδο και αρκετό ξίδι από λευκό κρασί που δίνει την απαραίτητη οξύτητα, και λίγο μέλι που χαρίζει γλύκα. Μπορεί να φαγωθεί κάλλιστα ως κυρίως γεύμα (ιδανικό για χορτοφάγους), και μπορεί να σερβιριστεί με κρεατικά, κοτόπουλο ή ψάρι ως σαλάτα ή ορεκτικό.
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Σαλάτες
Περισσότερες συνταγές: αγγουροσαλάτα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com