154
Υλικά
- φαγόπυρο 150 γρ
- κεχρί 150 γρ
- σχοινόπρασο 2 κσ
- κολοκύθια 1 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- σελινόριζα 0.5 τμχ
- πράσινο μήλο 1 τμχ
- θυμάρι 3 κλων
- γαλοπούλα 150 γρ
- σταφίδες 60 γρ
- μηλόξιδο 90 ml
- χαρουπόμελο 60 γρ
- σόδα αναψυκτικό 50 ml
- λάϊμ 1 τμχ
- ελαιόλαδο 200 ml
- τυρί κρέμα 2 κσ
- σχοινόπρασο 1 κγ
- ρίγανη 1 κλων
- θυμάρι 1 κλων
150 ΓΡ. ΦΑΓΟΠΥΡΟ 150 ΓΡ. ΚΕΧΡΙ 2 Κ.Σ. ΣΧΟΙΝΟΠΡΑΣΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 1 ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ 1 ΚΑΡΟΤΟ 1/2 ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑ 1 ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΗΛΟ 3 ΚΛΩΝ. ΦΡΕΣΚΟ ΘΥΜΑΡΙ 150 ΓΡ. ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΜΕΛΙ FOUANTRE IFANTIS ΑΛΑΤΙ –ΠΙΠΕΡΙ 60 ΓΡ. ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΞΑΝΘΙΕΣ 90 ML ΜΗΛΟΞΥΔΟ 60 ΓΡ ΧΑΡΟΥΠΟΜΕΛΟ 50 ML ΣΟΔΑ (ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ) ΧΥΜΟ & ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1 ΛΑΙΜ 200 ML ΕΛΑΙΟΑΛΔΟ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ 2 Κ.Σ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ 1 Κ.Γ. ΣΧΟΙΝΟΠΡΑΣΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 1 ΚΛΩΝ. ΡΙΓΑΝΗ ΦΡΕΣΚΙΑ 1 ΚΛΩΝ. ΘΥΜΑΡΙ ΦΡΕΣΚΟ ΠΙΠΕΡΙ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr