169
Υλικά
- κινόα 1.5 φλ
- αρακάς 250 γρ
- αβοκάντο 1 τμχ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- αγγούρι 2 χούφτ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- άνηθος 0.5 τμχ
- χυμός λάιμ 1.5 τμχ
- μουστάρδα 1.5 κσ
- μέλι 1 κγ
- τζίντζερ 1 κγ
Η δε σαλάτα που έφτιαξα, αποτελεί πλήρες χορτοφαγικό γεύμα, αφού είναι γεμάτη φυτικές ίνες, ωφέλιμα λιπαρά, φυτικές πρωτεΐνες, αντιοξειδωτικά, βιταμίνες κλπ.! Επίσης, μπορείτε να φτιάξετε αρκετή ποσότητα και να τη φυλάξετε στο ψυγείο, για να συνοδεύετε το κρέας ή το ψάρι σας, αντί για ρύζι, πατάτες ή ψωμί. Θα έχετε κερδίσει πολλά περισσότερα!
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com