125
Υλικά
- κόκκινες φακές 400 γρ
- αβοκάντο 2 τμχ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- πιπεριές κίτρινες 1 τμχ
- ντοματίνια 30 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 4 τμχ
- δυόσμος 2 κσ
- ξύδι βαλσαμικό 4 κσ
- ελαιόλαδο 50 ml
400 γρ. κόκκινες φακές 2 αβοκάντο 1 πράσινη πιπεριά 1 κίτρινη πιπεριά 30 ντοματίνια 4 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο 4 κ.σ. βαλσαμικό ξίδι με σύκο Kalamata Papadimitriou 50 ml ελαιόλαδο Αλάτι-πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr