61
Υλικά
- βολβοί από πατζάρια 500 γρ
- πορτοκάλια 2 τμχ
- κουκουνάρι 25 γρ
- κόλιανδρο 3 κσ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- ελαιόλαδο 6 κσ
- στραγγιστό γιαούρτι 1 κγ
- μουστάρδα 1 κσ
- μέλι 1 κγ
Ο συνδυασμός του πορτοκαλιού με το παντζάρι είναι απίθανα γευστικός αλλά και πολύ δροσερός κι αποτελεί ιδανική καλοκαιρινή σαλάτα αφού τα πρώτα παντζάρια αρχίζουν να κυκλοφορούν τους ζεστούς μήνες του χρόνου ενώ μέσα στο καλοκαίρι βρίσκουμε και τα πορτοκάλια τύπου βαλέντσια που είναι ζουμερά, εύγευστα και λεπτόφλουδα. Η πεμπτουσία όμως αυτής της σαλάτας εκτός από τον πρωτότυπο συνδυασμό της βρίσκεται στην σάλτσα που λόγω της αρωματικής της γεύσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες σαλάτες ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr