124
Υλικά
- μαρούλι 1 τμχ
- ρόκα 1 ματσ.
- κρουτόν -
- χταπόδι ξιδάτο 200 γρ
- ντοματίνια 3 τμχ
- αγγούρι 6 τμχ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- ξύδι βαλσαμικό 2 κσ
- ραπανάκια 4 τμχ
- αλάτι -
Υλικά Μαρούλι 1 τεμ. τρυφερά φύλλα Ρόκα 1 ματσάκι Κρουτόν Πλοκάμια χταποδιού μέτρια ξυδάτα 2 τεμ. Ντοματίνια 3-4 τεμ. Φέτες αγγουριού 6 τεμ. Ελαιόλαδο 3 κουταλιές της σούπας Ξύδι βαλ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr