190
Η Σκορδαλιά, γνωστή και ως αλιάδα, κρεμώδης και απαλή, είναι ένα
συνοδευτικό του τηγανητού βακαλάου, πολύ δημοφιλές στην ελληνική κουζίνα.
συνοδευτικό του τηγανητού βακαλάου, πολύ δημοφιλές στην ελληνική κουζίνα.
Το βασικό της συστατικό είναι το λιωμένο σκόρδο που αναμειγνύεται με
βραστές πατάτες ή μουλιασμένο μπαγιάτικο ψωμί, καρύδια ή αμύγδαλα , ξύδι ή
λεμόνι.
Τέλος προστίθεται το ελαιόλαδο σε ροή, για να γίνει το μείγμα απαλό.
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com