57
Υλικά
- ταραμάς κόκκινος 150 γρ
- ταραμάς λευκός 100 γρ
- πουρές πατάτας 1 πκτ
- λεμόνι 2 τμχ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- ελαιόλαδο 150 ml
Και μιας και είναι η συνταγή της μαμάς μου και μου φέρνει μνήμες απο την παιδική ηλικία, αποφάσισα να "ανεβάσω" αυτή τη συνταγή για να υπάρχει καταγεγραμμένη. Για να φέρω τη γεύση εκεί που την ήθελα και την θυμόμουν έκανα αρκετές απόπειρες. Οταν τα κατάφερα ήρθε η αγαλίαση. Τι φοβερό αυτό με τη γεύση απο την παιδική μας ηλικία. Και πόσο δύσκολο είναι να αναπαράγεις τα φαγητά που συνήθιζες να τρως σαν παιδί και που είναι χαραγμένα στη γευστική μνήμη. Οταν η ποιότητα των υλικών αλλάζει με τα χρόνια, όταν ακόμα και η ίδια μας η γεύση αλλάζει, θέλει μεγάλη προσπάθεια να ανασύρεις τη γεύση απο τα παλιά....
Διάβασε τη συνταγή στο www.sabor-cooking.gr