80
Υλικά
- πένες 500 γρ
- τόνος 320 γρ
- ηλιέλαιο 400 γρ
- κρόκοι 2 τμχ
- ξύδι 2 κγ
- μουστάρδα 1 κγ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- Worcestershire sauce 10 σταγ
- πιπεριές Φλωρίνης 75 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 4 τμχ
- κάπαρη 40 γρ
- αγγουράκι τουρσί 25 γρ
- μαϊντανός 0.5 φλ
- κρίταμο 0.5 φλ
Οι σαλάτες ζυμαρικών είναι απ’ τα πιο δημοφιλή πιάτα σε μπουφέδες, ελαφρά γεύματα, κολατσιό στη δουλειά ή στο σχολείο και εν γένει σε πάσης φύσεως μαζώξεις μικρών και μεγάλων. Επιλέξαμε ως βάση τις Πέννες Τρικολόρε της Barilla, τόσο για το ότι με τρία χρώματα και τρεις αποχρώσεις γεύσης ταιριάζουν σε σαλάτα, όσο και γιατί ως πέννες με ρίγες μπορούν να πάρουν πάνω τους σάλτσα και άρα γεύσεις.
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr