184
Υλικά
- φέτα 500 γρ
- ελαιόλαδο 0.5 ποτ
- ξύδι 4 κσ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- καπνιστή πάπρικα 0.5 κγ
Ένα απ᾿ τα πιο ωραία και πικάντικα ορεκτικά, που γίνεται εύκολα και γρήγορα.
Μπορούμε να το σερβίρουμε σε μπολ, ή και πάνω σε ψωμί, ειδικά σε ψημένο.
Αν μας γίνει περισσότερο καυτερή απ' όσο θέλουμε, «διορθώνουμε» με λίγο γιαούρτι, ή με τριμμένη και στιμμένη ντομάτα.
Μπορούμε να το σερβίρουμε σε μπολ, ή και πάνω σε ψωμί, ειδικά σε ψημένο.
Αν μας γίνει περισσότερο καυτερή απ' όσο θέλουμε, «διορθώνουμε» με λίγο γιαούρτι, ή με τριμμένη και στιμμένη ντομάτα.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com