57
Υλικά
- πιπεριές Φλωρίνης 3 τμχ
- φέτα 0.5 κιλ
- mascarpone 4 κσ
- κατίκι 4 κσ
- philadelphia 4 κσ
- πάπρικα 1 κγ
- κάρυ 0.5 κγ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- κάπαρη 6 τμχ
- κάπαρη 1 κσ
Υλικά 3 μεγάλες πιπεριές Φλωρίνης 1/2 κιλό από κάποια “ήπια” φέτα 4 κ.σ. τυρί mascarpone (κάνει όμως και το κατίκι Δομοκού αλλά και τύπου Φιλαδέλφεια) 1 κ.γ. καυτερή πάπρικα 1/2 κ.γ. carry 1 κ.σ. ελαιόλαδο 6-7 μεγάλες (ή 1 κ.σ. του εμπορίου) κάπαρη...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr