85
Υλικά
- ρεβίθια 2 φλ
- καρότο 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- φινόκιο 2 κσ
- σκόρδο 2 σκελ
- ταχίνι 4 κσ
- χυμός λεμονιού 4 κσ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- μαϊντανός 0.5 φλ
Ότι θα είχαν τέτοια πέραση τα ρεβύθια, δεν θα το πίστευα, αν δεν το έβλεπα με τα ματάκια μου. Έτσι τον τελευταίο καιρό τρώω πολλά ρεβύθια, καθώς δοκιμάζω διάφορες παραλλαγές. Οφείλω να παραδεχτώ πως δεν ήταν όλες πετυχημένες. Μια συνταγή λοιπόν που την καταευχαριστήθηκα ήταν η σημερινή. Είναι πολύ νόστιμη ως σαλάτα αλλά ακόμα πιο νόστιμη σαν άλειμμα πάνω σε ψωμί. Δοκιμάστε και τις δυο εκδοχές.
Διάβασε τη συνταγή στο theveggiesisters.gr