73
Υλικά
- ρεβίθια 250 γρ
- ελαιόλαδο 6 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ντοματίνια 250 γρ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- χυμός λεμονιού 0.5 τμχ
- μαϊντανός 3 κσ
- ελιές 100 γρ
- φέτα 150 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Ζεστή ρεβιθοσαλάτα, χορταστική, υγιεινή, ό,τι πρέπει για ενδιάμεσο βδομαδιάτικο γεύμα και κατάλληλη για αποτοξίνωση του οργανισμού μας από την κρεατοφαγία των ημερών.Ρεβίθια, κόκκινη γλυκιά πιπεριά, τυρί φέτα και ελιές. Γεύσεις γνωστές χωρίς εκπλήξεις και σε συνδυασμό εξαιρετικό.Απολαύστε την. εργασία: 30′χρόνος: 12h:30′εύκολο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es