149
Υλικά
- σπορέλαιο 1 κσ
- κόκκινα κρεμμύδια 1 τμχ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- πράσινο μήλο 3 τμχ
- μηλόξιδο 2 κσ
- μέλι 2 κσ
Θέλετε μια διαφορετική γεύση από την απλή σάλτσα μήλου; Το chutney, μια γλυκόξινη, αρωματική σάλτσα με καταγωγή από την Ινδία που στη Δύση γίνεται συνήθως με φρούτα, κρεμμύδια και ζάχαρη. Ευκαιρία λοιπόν να φτιάξω και εγώ με τα πρώτα φθινοπωρινά μήλα. Μπορούμε να το σερβίρουμε με κρέας, ψάρι, τυρί. Εγώ τη δοκίμασα ακόμα και σε ψωμάκια με μπέικον και γλυκοπατάτα (που ακολουθούν) και μας άρεσε πολύ. Βγήκε ένα βάζο 300-350 ml.
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.com