65
Υλικά
- ελαιόλαδο 2 κσ
- βούτυρο 0.25 φλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- καρότο 4 τμχ
- σέλερι 4 κσ
- σκόρδο 4 σκελ
- πανσέτα 150 γρ
- κιμάς μοσχαρίσιος 1 κιλ
- λευκό κρασί 250 ml
- γάλα φρέσκο 500 ml
- ντοματάκια 800 γρ
- ζωμός βοδινού 250 ml
Υλικά - 2 κ.σ. ελαιόλαδο - ¼ φλ. τσ. βούτυρο - 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο - 4 καρότα ψιλοκομμένα - 4 κ.σ. σέλερυ ψιλοκομμένο - 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες - 150 γρ. πανσέτα ψιλοκομμένη - 1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος - 250 ml λευκό ξηρό κρασί - 500 ml γάλα φρέσκο πλήρες - 800 γρ. ντοματάκια κονσέρβας ψιλοκομμένα μαζί με το χυμό τους - 250 ml ζωμό βοδινού - Αλάτι - Πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr