by admin

κουλί (coulis) φρέσκιας ντομάτας με αρωματικά

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Κουλί ή coulis λέμε στην μαγειρική "ένα ρευστό πουρέ από μαγειρεμένα λαχανικά ή οστρακοειδή. Χρησιμοποιείται για να ενισχύσει την γεύση μιας σάλτσας αλλά μπορεί και να αποτελέσει σάλτσα μόνο του. Τα κουλί φρούτων είναι σάλτσες από ωμά ή μαγειρεμένα φρούτα".
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com
Κατηγορία: Σάλτσες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.pandespani.com