Ντομάτα κονσέρβας σε βάζο

Καταχωρήθηκε στις 01/09/15

1 Ψήφοι Ψήφισε

Η καλύτερη εποχή για να αποθηκεύσουμε ζουμερές και ώριμες ντομάτες σε χαμηλή τιμή , ετοιμάζοντας ντομάτα κονσέρβας σε βάζο. Εμένα μου προέκυψαν μπόλικες από το χωριό, όπου λόγω μικρών καλοκαιρινών αποδράσεων δεν καταναλώθηκαν. Τι καλύτερο λοιπόν από φρέσκο, ζουμερό ντοματάκι για τα μαγειρευτά μας, 1000 φορές καλύτερο από το αγοραστό και λίγα λέω....

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.zannetcooks.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις