Πατέ ελιάς με αγκινάρες

Καταχωρήθηκε στις 31/10/13

1 Ψήφοι Ψήφισε

Συστατικά   2/3 του φλιτζανιού πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι ¼ του φλιτζανιού καρδιές αγκινάρας από βάζο, στραγγισμένες 5-6 πιπεριές τουρσί, χωρίς το κοτσάνι, όχι καυτερές 2 κουταλιές της σούπας σέλινο ψιλοκομμένο Αλατοπίπερο 2κουταλιές της σούπας φρέσκια ρίγανη, ψιλοκομμένη 2 σκελίδες σκόρδο 2 κουταλιές της σούπας κάππαρη ...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.zannetcooks.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις