68
Το πέστο εκτός από σπαγγέτι συνοδεύει και άλλα ζυμαρικά (π.χ. ταλιατέλες) αλλά και ριζότο, πατάτες βραστές. Μπορούμε ακόμα να προσθέσουμε μια-δυό κουταλιές σε σόυπες λαχανικών. Οι ποσότητες είναι ενδεικτικές και μπορούμε να τις αυξομειώσουμε ανάλογα με το γούστο μας. Διατηρείται στο ψυγείο σε βαζάκια αρκετό καιρό και στη κατάψυξη ακόμα περισσότερο αλλά είναι καλύτερο φρέσκο. Το σερβίρουμε όμως πάντα σε θερμοκρασία δωματίου...
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr