by admin

Πολτός ντομάτας συμπυκνωμένος

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το βασικότερο υλικό που πρέπει να υπάρχει πάντα στα ντουλάπια της κουζίνα μας, είναι ο πολτός ντομάτας, και ειδικά αυτός που τον έχουμε φτιάξει μόνες μας, με ώριμες, μυρωδάτες ντομάτες του Σεπτέμβρη.

Γίνεται πολύ εύκολα κι απλά, αφού το μόνο που χρειαζόμαστε είναι κατακόκκινες ντομάτες, λίγο αλάτι και ζάχαρη, για να ισορροπήσουμε την οξύτητα της ντομάτας, και καλό βράσιμο, για περίπου μία ώρα, μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά και να πήξει ο πολτός.

Η μοναδική του γεύση θα απογειώσει οποιοδήποτε φαγητό φτιάξουμε και χρειάζεται ντομάτα, ενώ είναι το ιδανικό υλικό για σάλτσες, σούπες, κοκκινιστά, και καταπληκτικό γιουβετσάκι στο φούρνο.Πουρές ντομάτας σε βάζα ή μπουκάλια.

Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com
Κατηγορία: Σάλτσες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το faghta-giagias.blogspot.com