394
Υλικά
- αυγά 2 τμχ
- λεμόνι 2 τμχ
- κορν φλάουρ 3 κσ
- μαργαρίνη 2 κσ
- αλάτι -
- κύβος κότας 1 τμχ
Η σάλτσα αυτή είναι πολύ γευστική λόγω της νοστιμιάς που έχει ο ζωμός. Μπορεί να ξαναζεσταθεί σε χαμηλή θερμοκρασία χωρίς να κόψει προσθέτοντας όμως 3 κ σ. νερό. Υλικά 3 φλ. νερό 2 αυγά χυμός από 2 λεμόνια 3 κ σ. κορν φλάουρ 2 κ σ. μαργαρίνη Αλάτι 1 κύβο κότας
Διάβασε τη συνταγή στο kouzinomageiremata.blogspot.com