by admin

Σάλτσα αυγολέμονο (με κορν φλάουρ)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Η σάλτσα αυτή είναι πολύ γευστική λόγω της νοστιμιάς που έχει ο ζωμός. Μπορεί να ξαναζεσταθεί σε χαμηλή θερμοκρασία χωρίς να κόψει προσθέτοντας όμως 3 κ σ. νερό. Υλικά 3 φλ. νερό  2 αυγά χυμός από 2 λεμόνια 3 κ σ. κορν φλάουρ  2 κ σ. μαργαρίνη Αλάτι  1 κύβο κότας
Διάβασε τη συνταγή στο kouzinomageiremata.blogspot.com
Κατηγορία: Σάλτσες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το kouzinomageiremata.blogspot.com