by admin

Σάλτσα καρμπονάρα αλα ... ελληνικά

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η συνταγή για τη σάλτσα αυτή, είναι η επικρατέστερη που σερβίρεται στην Ελλάδα με το όνομα καρμπονάρα. Η αυθεντική ιταλική σάλτσα καρμπονάρα, γίνεται μόνο με 250 γραμ. μπέικον όχι καπνιστό (κομμένο σε μια φέτα), 2 αυγά συν 4 κρόκους, 1 φλυτζ. τσαγιού πεκορίνο ή κεφαλογραβιέρα και αλατοπίπερο.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com
Κατηγορία: Σάλτσες
Περισσότερες συνταγές: καρμπονάρα
Τοπική: Ελληνική

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το faghta-giagias.blogspot.com

by admin

Σάλτσα καρμπονάρα 'αλα ελληνικά'

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η συνταγή που σας δίνω φτιάχνει μία πεντανόστιμη, αρωματική,ελαφρώς πυκτή λευκή σάλτσα που "ακούει" στο όνομα "καρμπονάρα" έτσι όπως την έχουμε συνηθίσει εδώ στην Ελλάδα (σε αντίθεση με την Ιταλία όπου η "καρμπονάρα" έχει ως βάση το αυγό και όχι την κρέμα γάλακτος)
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr
Κατηγορία: Σάλτσες
Περισσότερες συνταγές: καρμπονάρα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.sintagespareas.gr