Σάλτσα ντομάτα σε βάζα

Καταχωρήθηκε στις 17/09/15

1 Ψήφοι Ψήφισε

 25 κιλά ντομάτα για σάλτσα(πομοντόρι,είναι μια ποικιλία με σφιχτή σάρκα και χωρίς πολλά κουκούτσια)βάζα,καπάκια,αλάτι,ζάχαρη . Πλένετε καλά τις ντομάτες και αφού τις κόψετεστα τέσσερα τις αλέθετε στο μπλέντερ να γίνουν πολτόςΤις βάζετε σε κατσαρόλα και ρίχνετε μέσα το αλάτι και τη ζάχαρη,τόσο αλμυρό όσο θέλετε εσείς,η ζάχαρη μπαίνει για να σπάει η ξυνάδα της ντομάτας.Βράζετε τη ντομάτα σε σιγανή φωτιά γιατί αφρίζει και την αφήνετε να βράσει μέχρι να σταματήσει να αφρίζει και να πυχτώσει αρκετά.Tα βάζα αφού τα πλύνετε καλά ανάβετε το φούρνο στους 120 βαθμούς Κελσίου και τα αφήνετε σ

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.aromatakaigeuseis.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις