44
Υλικά
- κρέμα γάλακτος 500 ml
- γάλα φρέσκο 100 ml
- ροκφόρ 200 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- κύβοι βοδινού 1 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- καρύδια 4 γρ
Πολύ λεπτή, σχεδόν βελούδινη (στην υφή), πολύ γευστική (στην επαφή με το στόμα), με ένα εξαιρετικό άρωμα (να παρασύρει τις αισθήσεις). Και ταυτόχρονα τόσο εύκολη, έτοιμη σε λίγα λεπτά. Μια πραγματική "γαλλίδα", εν πάση περιπτώσει... Που μπορεί να σταθεί επάξια δίπλα σε απαιτητικά πιάτα, συνοδεύοντάς τα σε επίσημα όσο και σε οικογενειακά τραπέζια και κερδίζοντας δικαιολογημένα, τα..."ho, mon amour" επιφωνήματα επιδοκιμασίας σας... Εάν θέλετε, βέβαια, να μείνετε σε πιο μεσογειακό..."amore mio" περιβάλλον, μπορείτε να αντικαταστήσετε το roquefort με την ιταλική gorgonzola. Το αποτέλεσμα θα είνα
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr