85
Υλικά
- portobello 400 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- καλαμπόκι 80 γρ
- κόκκινα φασόλια 200 γρ
- χυμός ντομάτας 250 γρ
- ελαιόλαδο 6 κσ
- πιπεριές κόκκινες 0.5 τμχ
- πιπεριές πράσινες 0.5 τμχ
- πιπεριές κίτρινες 0.5 τμχ
- πιπεριές πορτοκαλί 0.5 τμχ
- σάλτσα σόγιας 1 κσ
- κακάο 1 κγ
- κύμινο 1 κγ
- πιπέρι καγιέν 0.5 κγ
- τσίλι 0.5 κγ
- πάπρικα 0.5 κγ
- ρίγανη 1 κγ
- καυτερές πιπεριές 2 τμχ
- tabasco 1 κγ
- μπούκοβο 1 κγ
Σήμερα σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης έχει σούπερ ντούπερ φαγητό γεμάτο αρώματα, γεύσεις και εντάσεις! Σας το είχα τάξει από την ανάρτηση του γουακαμόλε. Vegan chili con carne, ένα από τα πιο διάσημα πιάτα της μεξικάνικης κουζίνας! Εδώ τη θέση του κρέατος την έχουν πάρει μανιτάρια, γίνεται γρήγορα και είναι πολύ ταιριαστό με ρύζι ή μέσα σε τορτίγιες. Συνοδέψτε το με παγωμένο γουακαμόλε για να σβήνει “τις φωτιές”! Το πόσο καυτερό θα το φτιάξετε εξαρτάται από το πόσο αντέχετε!
Διάβασε τη συνταγή στο theveggiesisters.gr