Τα κότσια είναι απ’ τα πιο νόστιμα κομμάτια ενός αρνιού, μύες δουλεμένοι και γεμάτοι κολλαγόνο που με αργό μαγείρεμα μαλακώνουν, …
Συνταγές από το caruso.gr
-
caruso.gr
-
Αρνίσια σπάλα φούρνου μέλι & μπαχαρικά Η αρνίσια σπάλα είναι ένα κομμάτι του αρνιού που ελάχιστοι ξέρουν να εκτιμήσουν στην …
-
Τα λαζάνια έχουν στο μυαλό μου πάντα μια γιορτινή διάθεση, αλλά ειδικά η συνταγή που σας παρουσιάζω σήμερα είναι φτιαγμένη …
-
Ο τόνος τατάκι είναι μια κλασική, απλή Γιαπωνέζικη συνταγή, όπου φιλέτα ή κομμάτια τόνου ψήνονται ελαφρά, με τις πρωτενες τους …
-
Το κοτόπουλο κοκκινιστό γιουβέτσι, είναι το πιο γρήγορο γιουβέτσι που μπορεί να μαγειρέψει κανείς σε σχέση με μοσχάρι, αρνί, χοιρινό …
-
Μια τάρτα Γαλλικής μαγειρικής λογικής και αισθητικής, με πράσο και εκλεκτό Ελληνικό προσούτο, γκρατιναρισμένη με Ιταλική παρμεζάνα ήρθε στο τραπέζι …
-
Είναι κάποια κέικ που ξεφεύγουν απ’ τη κλασική σπογγώδη, βουτυράτη ανάλαφρη αίσθηση και γίνονται πιο πληθωρικά σε υφή και γεύσεις, …
-
Τα μακαρόνια με κιμά, είναι η συνταγή που το μέσο Ελληνικό σπίτι κάνει κάθε 10 μέρες, σύμφωνα με τις έρευνες…. …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Η Μελιτζανοσαλάτα είναι απ’ αυτά τα πιάτα που αποτελούν “ένα κεφάλαιο”» που χωρά πολλές εκδοχές και όχι “μια μοναδική συνταγή”… …
-
Μια τάρτα για την εποχή του τρύγου που παντρεύει σταφύλι με τυρί, σε μια εντυπωσιακή οπτικά σύνθεση. Πρόκειται για μια …
-
μια συνταγή λεμονάτου κοτόπουλου κατσαρόλας που να βγάζει ένα επίπεδο νοστιμιάς και γευστικής έντασης, ώστε να στέκεται ισάξια απέναντι σε …
-
Η ιδέα των ζυμαρικών με λεμόνι, σε πρώτη εντύπωση ξενίζει αρκετό κόσμο στην Ελλάδα, μέχρι να συνειδητοποιήσει βέβαια το πόσο …
-
Το χοιρινό πρασοσέλινο είναι απ’ τα παραδοσιακά φαγητά που καλωσορίζουν γευστικά τον χειμώνα. Χειμωνιάτικα λαχανικά με εντελώς διαφορετική γευστική ταυτότητα …
-
Το γουακαμόλε όλο και περισσότερο το ακούω να συζητιέται, με το αβοκάντο εντελώς μέσα στη διατροφική μόδα και καθώς έχουμε …
-
Το Γκασπάτσο (Gazpacho) είναι ίσως η πιο διάσημη κρύα σούπα στο κόσμο και προέρχεται απ’ την Ανδαλουσιανή κουζίνα, όπου τα …
-
Καλοκαίρι χωρίς αμπελοφάσουλα, δεν είναι καλοκαίρι! Η αγαπημένη μου σαλάτα του καλοκαιριού, περιέργως δεν έχει καταφέρει να υπερνικήσει τις εποχές …
-
ampelofasoula almondine αμπελοφάσουλα αλμοντιν – με αμύγδαλα Τα haricots verts al’ almondine ή amandine είναι μια κλασική γαλλική καλοκαιρινή συνταγή …
-
μια πολύ ελαφριά εκδοχή του πιάτου η οποία όχι απλά δεν χάνει πληθωρικότητα γεύσης αλλά αντιθέτως αυτή ενισχύεται καθώς στη …
-
Το κρεμμύδι ως κύριο υλικό μιας σάλτσας ζυμαρικών μπορεί να μην είναι πολύ γνωστό ή διαδεδομένο ακόμη και στην Ιταλία,… …
-
δεν υπάρχει καλύτερο για να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου από ένα εύκολο σπιτικό παγωτό που δεν χρειάζεται παγωτομηχανή, ένα παγωτό …