Γιουβαρλάκια προφανώς και έχουμε φτιάξει και θα τα βρείτε στο blog μας εδώ. Σήμερα όμως τα ξαναμαγειρεύουμε σε μία παραλλαγή. …
Συνταγές από το shogunkitchen.blogspot.com
-
shogunkitchen.blogspot.com
-
Τα ρεβίθια είναι ένα εξαιρετικό προϊόν, το οποίο έχει πολλαπλά οφέλη για την υγεία, καθώς είναι άριστη πηγή πρωτεΐνης, φυτικών …
-
Κοτόπουλο, μαγειρεμένο σε μια πλούσια σάλτσα με γιαούρτι, αμύγδαλο και φιστίκια Αιγίνης, αρωματισμένο με γκαράμ μασάλα (το γνωστό ινδικό μείγμα …
-
Επίσης, πολύς κόσμος τηρεί το έθιμο της νηστείας. Γι΄αυτό κι εμείς, προσαρμοζόμενοι στις συνθήκες, μαγειρεύουμε σούπα! Διαλέξαμε αυτή τη φορά …
-
Επιστροφή σήμερα στην αγαπημένη μας ινδική κουζίνα, με μία πεντανόστιμη συνταγή από το Χαϊντεραμπάντ. Keema matar ή αλλιώς, κιμάς με …
-
Κάποιες φορές συμβαίνει να έχουμε διάθεση για πειραματισμούς! Δεν αρκούσε απλώς να μαγειρέψουμε το σολομό μας με έναν από τους …
-
Τους γνωρίζετε τους μαύρους γίγαντες; Για κανονικούς γίγαντες πρόκειται, διαφορετικής ποικιλίας φυσικά, που καλλιεργούνται στη Βόρεια Ελλάδα. γεύση των συγκεκριμένων …
-
Σήμερα η συνταγή μας είναι αρκετά ιδιαίτερη! Πρόκειται για ένα πιάτο που το μαγείρευε από παλιά η γιαγιά, αν και …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Οι μελιτζάνες είναι ένα καλοκαιρινό λαχανικό με πάρα πολλές χρήσεις και εκπληκτικά νόστιμες παρασκευές! Η σημερινή είναι τα πασίγνωστα παπουτσάκια …
-
Η απλή και ταπεινή παραδοσιακή ρεβιθάδα μέχρι τώρα δεν είχε βρει θέση στο blog μας. Άλλο ένα σφάλμα που διορθώνουμε …
-
Αυτήν την εποχή βρίσκουμε άφθονες κίτρινες γλυκές κολοκύθες στην αγορά. Η γεύση τους είναι τέτοια που ταιριάζουν και σε γλυκές …
-
Όπως είχαμε υποσχεθεί, σήμερα μαγειρεύουμε τη δεύτερη γιαπωνέζικη συνταγή της εβδομάδας! Τη γιαπωνέζικη εκδοχή του τηγανιτού ρυζιού. Η διαφορά του …
-
Το yakitori, που κατά λέξη μεταφρασμένο σημαίνει “ψητό κοτόπουλο” είναι ένας πεντανόστιμος μεζές που σερβίρεται ακόμα και σε κινέζικα εστιατόρια. …
-
Σούπα έχει το μενού μας σήμερα! Μία γλυκοφάγωτη και πρωτότυπη σούπα με προέλευση τη Σκωτία σε δική μας “ερμηνεία” και …
-
Όλοι μας λίγο πολύ τρώμε πού και πού μπάμιες φτιάχνοντας την κλασική συνταγή στην κατσαρόλα γιαχνί (ή και στο φούρνο) …
-
Υλικά: 2 ψάρια της αρεσκείας μου (τσιπούρες, λαυράκια, φαγκριά, λιθρίνια κλπ.) των 500 gr. περίπου έκαστο Λίγο αλεύρι (για αλεύρωμα …
-
Ο συνδυασμός της πατάτας και του αρακά είναι πολύ συνηθισμένος στην ελληνική κουζίνα. Μαγειρεύονται μαζί και σε γιαχνί και σε …
-
Η δική μας όμως πρόταση σήμερα αφορά ένα κριθαρότο το οποίο μπορεί να σερβιριστεί ως πρώτο πιάτο σε ένα τραπέζι, …
-
Σήμερα είπαμε να το ρίξουμε έξω και να φάμε κάτι “βρώμικο”! Βάλαμε στην άκρη την υγιεινή διατροφή και αποφασίσαμε να …
-
Η σημερινή πίτα είναι παραγγελία! Όπως και να ‘χει, πρόκειται για πεντανόστιμη συνταγή, με φύλλο όμως έτοιμο από το supermarket, …