ΥΛΙΚΑ Για τον μπακαλιάρο: 1 μεγάλο φιλέτο παστό μπακαλιάρο περίπου 1 κιλό 1 αυγό 330 ml σόδα (ή μπύρα) 200 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα Για την σκορδαλιά: ½ ψωμί (περίπου 5 μεγάλες φέτες) 1 φλιτζάνι του τσαγιού καρύδια 1-3 σκελίδες σκόρδου ½ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 1 κουταλιά της σούπας ξύδι αλάτι ...
Ο απόλυτος θρακιώτικος μεζές για το πασχαλιάτικο τραπέζι!,
Γνήσιο θρακιώτικο φαγητό είναι ο τζιγεροσαρμάς ή σαρμάς και είναι ένα πιάτο με αρκετό κόπο αλλά σε αποζημιώνει με πολύ νοστιμιά!
...
Για χάρη της θα απαρνηθείτε το κυρίως πιάτο! Άτομα: 4-6. Χρόνος προετοιμασίας: 30′, Κόστος: 7€ ΥΛΙΚΑ: ½ λάχανο 10 φέτες ζαμπόν μπούτι 160 γρ. τυρί gouda......