Ένα από τα παλαιότερα και δημοφιλέστερα πιάτα της Φλωρεντίας προέρχεται από την πάμπτωχη κουζίνα της. Η τρίπα φιορεντίνα (trippa alla …
Συνταγές από το www.pandespani.com
-
www.pandespani.com
-
Μια σπεσιαλιτέ από το Λανγκντόκ ή Λανγκεντόκ (Languedoc) και την Προβηγκία, στη Νότια Γαλλία, βρίσκεται ανάμεσα στα δημοφιλή πιάτα της …
-
Η αυθεντική, γιαπωνέζικη σάλτσα τεριγιάκι είναι πανεύκολη, γίνεται σε 5 λεπτά και προβιβάζει με άριστα πολλά γρήγορα πιάτα στην επόμενη …
-
Εύκολη και γρήγορη, άκρως αρωματική μαρμελάδα λεμόνι με τζίντζερ, φτιαγμένη με τον κλασικό τρόπο και τέσσερα υλικά. Αν οι λεμονάτες …
-
Η οικογενειακή μας, υπεραιωνόβια συνταγή για λαγάνες, το πιο ξεχωριστό, γλυκοφάγωτο ψωμί της Καθαράς Δευτέρας.
-
Σαν βγαλμένο από πίνακα του Σεζάν, πράσινο, κρεμώδες ριζότο με αρακά και ρόκα. Πρώτο πιάτο με ζωντάνια, φρεσκάδα και γεύση, …
-
Τα όσπρια κατακτούν τα ζυμαρικά και κερδίζει η διατροφή. Σε μεσογειακούς τόνους, πένες από κόκκινες φακές με πλούσια γεύση και …
-
Για τους λάτρεις των ζυμαρικών μετά θαλασσινών, καζαρέτσε από ρεβίθια με καλαμαράκια, ένα ιδιαίτερο πιάτο με ελαφριά σάλτσα, που ευωδιάζει …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Κομψή, ντελικάτη, νόστιμη και με την αίσθηση ότι είναι ελαφριά. Με πρωταγωνιστή τον χαλβά, κάναμε την καλύτερη νηστίσιμη – vegan …
-
Η νηστίσιμη τούρτα σοκολάτας για να κλέψετε τις εντυπώσεις γεφυρώνοντας όλες τις διατροφικές συνήθειες. Εύκολη, χωρίς αυγά και γαλακτοκομικά.
-
Εύρωστο, ξαναμμένο, κατακόκκινο, πάντα ερωτικό γλυκό κυδώνι στη γάστρα. Κρατήστε το σκέτο ή μεταμορφώστε το με τα αρώματα που σας …
-
Τα μπισκότα και η ιστορική διαδρομή τους από την αρχαία εποχή μέχρι τον 20ό αιώνα, με τους σημαντικότερους σταθμούς του …
-
Πλούσια δομή και εκλεπτυσμένη γεύση. Τα κανελόνι με αγκινάρες, ανθότυρο και μπεσαμέλ είναι ένα δελεαστικό, κόμφορτ, ευωδιαστό πιάτο ζυμαρικών φούρνου …
-
Με μανιτάρια του δάσους ή με τα καλλιεργημένα της μαναβικής; Κλειστή, με χωριάτικο φύλλο ή ανοιχτή; Όπως κι αν σας …
-
H τέλεια πατροπαράδοτη, ελληνική κοτόσουπα αυγολέμονο είναι απλή, εξαιρετικά νόστιμη και το πιο λιχουδιαστό γιατροσόφι των γιαγιάδων μας. Ελάχιστα υλικά, …
-
Ο πιο ευγενικός και κομψός συνδυασμός ενός χωριάτικου υλικού με κοντά ζυμαρικά έρχεται από την Ούμπρια της κεντρικής Ιταλίας.
-
Η ολόκληρη πάπια κάνει σκωτσέζικο ντους πριν μπει στο φούρνο. Ακολουθεί την πιο αντισυμβατική μέθοδο για να βγει ζουμερή, ροζ, …
-
Μελωμένο, πολύ τρυφερό, αργομαγειρεμένο στο φούρνο, χοιρινό με δαμάσκηνα και μανταρίνι. Γιορταστικό πιάτο με άρωμα και γλυκιές ανατολίτικες γεύσεις.
-
Η επίσημη ιταλική διασκευή της καρμπονάρα, με το περίεργο όνομα, έρχεται απ΄το Βατικανό. Υπέρκομψες, ντελικάτες ταλιατέλες Paglia e Fieno αλά …
-
Γλυκό, επίπεδο, μαλακό κέικ με καστανάλευρο, ξηρούς καρπούς και άρωμα δενδρολίβανου από την κουζίνα της Τοσκάνης. Vegan, νηστίσιμο, χωρίς γλουτένη.