Μπορώ να αποθηκεύσω το ζυμάρι στην κατάψυξη μέχρι και για 1 μήνα. Βγάζω το ζυμάρι, το αφήνω 30′ να έρθει …
Συνταγές από το www.pastrychef.gr
-
www.pastrychef.gr
-
Κάτι από μπράουνι, κάτι από κρεμώδες κέικ και τελικά… το συγκεκριμένο γλυκό fudge τρέχει σε δική του κατηγορία.
-
Το τελικό αποτέλεσμα θυμίζει πολύ τηγανητά μπισκότα! Και η έκπληξη κρύβεται στο εσωτερικό τους.
-
Βασική ζύμη για τάρτες και ταρτάκια με τη βοήθεια polybags (σακούλες τροφίμων) και κρύας βότκας! ~ Πριν ψήσετε την τάρτα, …
-
Αρωματική κρέμα που υποκλίνεται μπροστά στις φράουλες και το χυμό τους.
-
Η κρέμα πατισερί είναι ιδανική για να γεμίσω τις τάρτες φρούτων και τα ταρτάκια μας.
-
Αφράτα πτι φουρ τριών ορόφων!
-
Έξτρα αρωματικό μπισκότο, που συνδυάζει την τραγανή επιφάνεια με το τρυφερό περιεχόμενο.
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Μπισκοτάκια, που βασίζονται στην μπανάνα και τη μελάσα και είναι ιδανικά ακόμη και για φανατικούς χορτοφάγους (vegan).
-
Γρήγορα μπισκοτάκια, που μοσχοβολάνε λεμόνι και “τσιμπάνε” στη γλώσσα όσο πρέπει, χωρίς να γλυκίζουν υπερβολικά!
-
Τα συγκεκριμένα τρουφάκια δεν είναι φτιαγμένα από σοκολάτα, αλλά από το αφράτο μείγμα για μπράουνι. Κρύβονται όμως επιδέξια και πολύ …
-
Ένα τελείως γκουρμέ παγωτό, που ανατρέπει τη γλυκιά ατμόσφαιρα της καραμέλας με την αλατισμένη γεύση θαλασσινών κόκκων.
-
Μπορούμε να σερβίρουμε τη φρουτένια τάρτα είτε δροσερή, αν την αφήσουμε για 30′ στο ψυγείο ή ακόμη και σε χλιαρή …
-
Τριανταφυλλένια κρέμα-ζελέ που αναδύει τα αρώματα του ρόδου σε ροζ χρωματισμούς!
-
Αν δε βρούμε πηκτίνη, μπορούμε να την αντικαταστήσουμε χρησιμοποιώντας ελάχιστο κορν φλάουρ διαλυμένο σε λίγο κρύο νερό.
-
Το παγώνουμε και το σερβίρουμε. ~ Το συγκεκριμένο milkshake είναι vegan (ιδανικό για χορτοφάγους).
-
Πίνεται παγωμένο. ~ Αν δε βρούμε γάλα καρύδας, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κανονικό. Απλώς το γάλα καρύδας δίνει το κάτι παραπάνω …
-
Ο αγαπημένος, σιμιγδαλένιος χαλβάς, διανθισμένος με μπόλικο φιστίκι Αιγίνης.
-
Μπορώ να χρησιμοποιήσω σκόνη κακάο ό,τι γεύση θέλω. Απλώς έχω κατά νου ότι θα δώσει την πρώτη γεύση στα σοκολατάκια …
-
Ο λόγος που κάνω την όλη διαδικασία ψύξης-ανακατέματος και την επαναλαμβάνω, είναι για να πετύχη μια απαλή και λεία υφή …