Την φρέσκια συκωταριά, μπορείτε να προετοιμάσετε και να καταψύξετε, ώστε το Μ.Σάββατο να μην έχετε κι αυτή τη δουλειά. Αν …
Συνταγές από το www.tastefull.gr
-
www.tastefull.gr
-
Κάθε φορά που βρίσκομαι στο ράφι των αυγών στο σούπερ μάρκετ προβληματίζομαι με το πλήθος επιλογών. Αυγά φρέσκα, αυγά ημέρας, …
-
Τηγανητά γίνονται τα μικρά ολόκληρα καλαμαράκια, είτε τα λίγο μεγαλύτερα ανοιγμένα στη μέση κάθετα, είτε τα μεγάλα κομμένα σε ροδέλες. …
-
Εκανα το ραγού σαν παραλλαγή της βασικής σάλτσας με κιμά, μόνο που τώρα ψιλόκοψα το κρέας. Δοκιμάστε το ψιλοκομμένο κρέας …
-
Εδώ, μιλώντας για την κοτόπιτα, η Αντιγόνη στο καφέ του ξενοδοχείου μου είπε για τις καταπληκτικές πίτες που φτιάχνει η …
-
Η σπίθα στα μάτια των ανθρώπων μου φανερώνει πού αναβλύζει πηγή γνώσης και μετάδοσης ζωής. Τα μάτια της κυρίας Αλκινόης …
-
Εντυπωσιακή και πολύ νόστιμη τάρτα, με σπιτική τραγανή ζύμη, που σερβίρεται στο τραπέζι σε μία ώρα. Η ζύμη είναι διαφορετική, …
-
Την έλεγε βασιλόπιτα-μουσελίνα. Η Αθηνά, που μοιράστηκε μαζί μας τη συνταγή, μου είπε πως είναι αφράτη, νόστιμη και παραμένει υγρή, …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Ξέρετε πως οι γαλοπούλες ελευθέρας βοσκής πετάνε μικρές αποστάσεις; πως ανεβαίνουν και κάθονται πάνω στα δέντρα; ναι, ναι! παρά τον …
-
Πέρσι είχα δει αυτήν την συνταγή στο περιοδικό Taste Italia. Το Pandoro είναι παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο τσουρέκι σκέτο, ψημένο σε φόρμα …
-
Η βασική διαφορά της μαρέγκας και της πάβλοβα είναι πως η πρώτη είναι τραγανή ενώ η δεύτερη μαλακή εσωτερικά, σαν …
-
Αυτή είναι η πιο γρήγορη και χορταστική παρασκευή με μανιτάρια, που μπορείτε να φτιάχνετε. Η κρεμώδης σάλτσα συνοδεύει πατάτες, ζυμαρικά, …
-
Η καλύτερη κοτόπιτα που έφαγα ποτέ! …Το φύλλο ήταν τριφτό, λεπτό, διάφανο, νόστιμο και συνόδευε μια ζουμερή γέμιση από ψαχνό …
-
Οι χορτόπιτες είναι οι βασικότερες πίτες στην Ελλάδα, με παραλλαγές σε κάθε τόπο, τόσο στη γέμιση όσο και στο φύλλο. …
-
Αγαπημένες φακές. Μην ανησυχείτε πως θα τις μαγειρέψετε για να μείνει ο σίδηρος. Ετσι κι αλλιώς, αυτός ο σίδηρος δεν …
-
Η κυρία Άννα έχει μεγάλη καρδιά και δίνει απλόχερα αγάπη στους ανθρώπους της. Όταν της μίλησα για το TasteFULL και …
-
Όταν δοκίμασα τη μαρμελάδα ζεστή, καταλάβαινα ξαφνικά την ένταση και την οξύτητα της βανίλιας και αναρωτιώμουν που πήγε η γλύκα …
-
Εχω ξεκινήσει από το κυδωνόπαστο. Για μένα, το κυδωνόπαστο δεν είναι άλλο ένα γλυκό στο τραπέζι, αλλά ένας τρόπος συντήρησης …
-
Πάμε πάλι παρέα, να μάθουμε να φτιάχνουμε κάτι που δεν συνηθίζεται στα σύγχρονα αστικά σπίτια. Αν και υπάρχουν μύστες που …
-
Νομίζω πως αυτή είναι η χαμηλότερη περιεκτικότητα μαρμελάδας σε ζάχαρη που έχω κατέβει ποτέ. 30%. Η αλήθεια είναι πως το …