51
Τα αραδιάζουμε σε λαμαρίνα στρωμένη με χαρτί ψησίματος. Δεν τα τινάζουμε απο την ζάχαρη, τα αφήνουμε απαλά έχοντας πάνω τους αρκετή ζάχαρη. Ετσι, θα δείχνουν πιο όμορφα όταν ψηθούν.Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170 βαθμούς, για 10΄. Ούτε λεπτό παραπάνω, για να μην σκληρύνουν.Τα βγάζουμε απο τον φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν στην λαμαρίνα. Οσο κρυώνουν, σφίγγουν.
Διάβασε τη συνταγή στο koukfamily-cook.blogspot.com