by admin

Καραμελωμένοι ξηροί καρποί με σοκολάτα Παρλιάρου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά 50 γρ. αμύγδαλα 50 γρ. φουντούκια 50 γρ. φιστίκια Αιγίνης 90 γρ. ζάχαρη 30 γρ. νερό 250 γρ. κουβερτούρα ή σοκολάτα γάλακτος, ψιλοκομμένη
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr
Κατηγορία: Σοκολατένια
Περισσότερες συνταγές: σοκολατάκια
Συνταγή από Παρλιάρος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.steliosparliaros.gr