93
Υλικά
- φρυγανιά 400 γρ
- πτι μπερ 1 συσκ
- βιτάμ 1 τμχ
- γάλα φρέσκο 500 γρ
- φιστίκι Αιγίνης 2 φλ
- αμύγδαλα 2 φλ
- καρύδια 2 φλ
- κακάο 2 φλ
- ζάχαρη άχνη 500 γρ
- κουβερτούρα γάλακτος 800 γρ
- κουβερτούρα 800 γρ
- σπορέλαιο 1 φλ
Υλικά για τη γέμιση - 400 γραμμάρια τριμμένη φρυγανιά. – 1 συσκευασία πτι-μπερ τριμμένα – 1 βιτάμ λιωμένο (250 γραμμάρια) – 500 γραμμάρια φρέσκο αγελαδινό γάλα – 2 φλυτζάνια τσαγιού καρύδια, αμύγδαλα καθαρισμένα και φυστίκια αιγίνης – 2 φλιτζάνια του τσαγιού κακάο – 500 γραμμάρια ζάχαρη άχνη – 1 λαδόκολλα για την επάλειψη - 800 γραμμάρια κουβερτούρα υγείας ή γάλακτος – 1 φλυτζάνι τσαγιού σπορέλαιο - αλουμινόχαρτο
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagesgiagias.gr