79
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
1 φλ. τσ. βούτυρο μαλακό (ή μαργαρίνη)
1/2 φλ. του καφέ σπορέλαιο
2/3 φλ. τσ. ζάχαρη
1 αβγό
1 φλ. τσ. γιαούρτι στραγγιστό
1 φλ. τσ. καρύδια αλεσμένα στο μούλτι
1/2 κ. γλ. κανέλα
1/4 κ. γλ. γαρύφαλλο τριμμένο
1 βανίλια
3 κ. γλ. κακάο σκόνη
αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, όσο πάρει η ζύμη (περίπου μισό κιλό)
Υλικά
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
1 φλ. τσ. βούτυρο μαλακό (ή μαργαρίνη)
1/2 φλ. του καφέ σπορέλαιο
2/3 φλ. τσ. ζάχαρη
1 αβγό
1 φλ. τσ. γιαούρτι στραγγιστό
1 φλ. τσ. καρύδια αλεσμένα στο μούλτι
1/2 κ. γλ. κανέλα
1/4 κ. γλ. γαρύφαλλο τριμμένο
1 βανίλια
3 κ. γλ. κακάο σκόνη
αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, όσο πάρει η ζύμη (περίπου μισό κιλό)
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-sofia.gr