160
Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε το νερό με την ζάχαρη και το βούτυρο. Αφήνουμε την ζύμη να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου και την χρησιμοποιούμε. Δημιουργούμε μικρά σουδάκια με κορνέ σε αντικολλητικό χαρτί με απόσταση ενός εκατοστού,γιατί θα φουσκώσουν και ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου για 20΄.Αφήνουμε να κρυώσουν καλά πριν τα χρησιμοποιήσουμε.Η ΣαντυγίΒάζουμε την κρέμα στο μπώλ που πρόκειται να την χτυπήσουμε,την σκεπάζουμε με μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.Κατόπιν χτυπάμε την κρέμα με την βανίλια μέσ
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr