136
Υλικά
- κουβερτούρα λευκή 125 γρ
- κουβερτούρα 60 γρ
- μπισκότα digestive 1 πκτ
Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη λευκή κουβερτούρα και μόλις λιώσει ρίχνουμε 2-3 σταγόνες ροζ χρώμα ζαχαροπλαστικής. Ρίχνουμε στο καλούπι τόσο ώστε να γεμίσει η κάθε θήκη. Μόλις κρυώσει ελαφρώς ρίχνουμε τη τρούφα. Στη βάση άλλου καλουπιού, ρίχνουμε λίγο θρυμματισμένο μπισκότο και καλύπτουμε με τη σκούρα κουβερτούρα. Για τάχιστα αποτελέσματα βάζουμε τα σοκολατάκια στο ψυγείο.
Διάβασε τη συνταγή στο fetoula.blogspot.com