73
Υλικά
- ινδοκάρυδο 150 γρ
- αμύγδαλα 125 γρ
- ζαχαρούχο γάλα 250 γρ
- ρούμι 1 σφην
- αμαρέτο 1 σφην
- βούτυρο 2 κσ
- ρούμι 1 σφην
- αμαρέτο 1 σφην
- κακάο 0.5 φλ
Όλοι λατρεύουμε τα σπιτικά σοκολατάκια και μας αρέσει να τα ετοιμάζουμε για τα Χριστούγεννα. Κάθε χρόνο πειραματιζόμαστε με διάφορα υλικά, συνδυάζοντας γεύσεις και στοχεύοντας σε μια εξαιρετική εμφάνιση. Σήμερα θα συνδυάσουμε τη σοκολάτα με το Ινδοκάρυδο και υα ενισχύσουμε το μείγμα με αρωματικό ρούμι. Θα τα τελειώσουμε καλύπτοντάς τα με σκόνη άγλυκου κακάου! Εξαιρετικό αποτέλεσμα!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com