92
Υλικά
- κουβερτούρα γάλακτος 300 γρ
- κρέμα γάλακτος 125 γρ
- μέλι 60 γρ
- βούτυρο αγελάδος 50 γρ
- μαστιχέλαιο 5 σταγ
- κουβερτούρα γάλακτος 300 γρ
- κουβερτούρα γάλακτος 400 γρ
- κρέμα γάλακτος 125 γρ
- μέλι 60 γρ
- βούτυρο αγελάδος 50 γρ
- μαστιχέλαιο 5 σταγ
Υλικά 300 γρ. κουβερτούρα γάλακτος, τεμαχισμένη για τη γέμιση + 400 γρ. επιπλέον για την επικάλυψη 125 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά 60 γρ. μέλι 50 γρ. βούτυρο αγελάδας, σε θερμοκρασία δωματίου 5 σταγόνες μαστιχέλαιο (σε μεγάλα σουπερμάρκετ και σε καταστήματα με χιώτικα προϊόντα)
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr