61
Υλικά
- κέϊκ πορτοκαλιού 400 γρ
- κέικ βανίλιας 400 γρ
- κονιάκ 140 ml
- λικέρ 140 ml
- μαργαρίνη 120 γρ
- βούτυρο 120 γρ
- κουβερτούρα 200 γρ
- κακάο 3 κσ
- αμύγδαλα 100 γρ
- κουβερτούρα 100 γρ
- κουβερτούρα λευκή 100 γρ
- μαρασκίνο -
Μικρά, σφιχτοδεμένα και προκλητικά κόκκινα στην κορυφή τους...αμυγδαλοσοκολατένια γεύση με επίγευση μεθυστική στην καρδιά τους. Χειμωνιάτικα, μεθυστικά αφήνοντας μια εκπληκτική ζεστασιά στον ουρανίσκο κάθε φορά που περνούν. Κονιάκ και σοκολάτα συννενοήθηκαν με τα αμύγδαλα και το πορτοκαλένιο κέικ να αποδείξουν ότι ο χειμώνας καλά κρατεί και με τις μοναδικές του γεύσεις ξέρει να μας γοητεύει!!...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com