85
Υλικά
- σιμιγδάλι χοντρό 200 γρ
- βούτυρο 150 γρ
- ζάχαρη 1 ποτ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- γαρύφαλλο 2 τμχ
- σταφίδες 2 κσ
- κουβερτούρα 300 γρ
- βούτυρο 1 κγ
Υλικά Για τον χαλβά Σιμιγδαλι χονδρο 200 γρ Βούτυρο 150 γρ Για το σιρόπι Νερό 2 1/2 ποτήρια νερού Ζάχαρη 1 ποτήρι νερού Πορτοκάλι 1 τεμ μόνο ξύσμα Κανέλα 1 ξυλάκι Γαρίφαλα 2 τεμ Σταφίδες ξανθές 2 κουταλιές σούπας Για την επικάλυψη Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ 300 γρ Βούτυρο 1 κουταλάκι γλυκού
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr