60
Σουπίτσα σήμερα. Θρεπτική, νόστιμη ότι πρέπει για πρώτο πιάτο, ακόμη και σε γιορτινό τραπέζι. Την συνταγή την κάνω εδώ και πολύ καιρό και ήρθε η ώρα της να πάρει την θέση που της αξίζει στην συλλογή. Τα λαχανικά παίρνουν θαυμάσια γεύση απο το ψήσιμο των λαχανικώνσ τον φουρνο και το κρασί έρχεται να δώσει μια φίνα γευση. Η συνταγή ειναι της αγαπημένης Μυρσίνης Λαμπράκη και δημοσιεύθηκε στον γαστρονόμο τεύχος 42 Οκτώβριος 2009. Η αλλαγή μου ειναι ότι δεν χρησιμοποιώ ζωμό λαχανικών και χρησιμοποιώ ζωμό απο κοτόπουλο. Το τζίντζερ το καραμελώνουμε ξεχωριστά και το προσθέτουμε στο τέλος σαν γαρνιτούρα....
Διάβασε τη συνταγή στο eri-captaincook.blogspot.com