H σούπα ramen με ζυγούρι του Γιάννη Κοροβέση

Καταχωρήθηκε στις 14/02/18

1 Ψήφοι Ψήφισε

Το ramen μπορεί να παρασκευάζεται αυθεντικά πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά και να αποτελεί κάτι πολύ διαφορετικό από το σύνολο της μεσογειακής κουζίνας με την οποία μεγάλωσα, παρόλα αυτά, κάτι η ζεστασιά του, κάτι το ουμάμι του χαρακτήρα του, αποτελεί για μένα, παραδόξως, ένα απόλυτα comfort food.

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.madameginger.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις