54
Υλικά
- λεμόνι 0.5 τμχ
- μανιτάρια φρέσκα 0.5 κιλ
- μαργαρίνη 0.5 πκτ
- σκόρδο -
- κύβοι βοδινού 1 τμχ
- άνηθος 1 κσ
- λευκό κρασί 1 ποτ κρασ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- γάλα 0.5 φλ
- κεφαλογραβιέρα 3 κσ
- παρμεζάνα 3 κσ
χυμό από 1/2 λεμόνι 1/2 κιλό φρέσκα μανιτάρια 1/2 πακέτο μαργαρίνη λίγη σκόνη από σκόρδο 1 κύβο βοδινού 1 κουταλιά ψιλοκομμένο άνηθο 1 ποτηράκι κρασί λευκό αλάτι πιπέρι 1/2 φλιτζάνι γάλα 2-3 κουταλιές τριμμένη κεφαλογραβιέρα ή παρμεζάνα
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr