Μενουδέλι, μια ντοματόσουπα από την Ηλεία

Καταχωρήθηκε στις 10/12/10

7 Ψήφοι Ψήφισε

Μενουδέλι ή χονδρομενούδελο ονομάζουν στην Ηλεία το χονδρό φιδέ και με αυτό μαγειρεύουν, κυρίως το καλοκαίρι, μια απλή αλλά νόστιμη ντοματόσουπα. Όσοι κατάγονται από την περιοχή θα συμφωνήσουν μαζί μου για το ''νόστιμη'' και θα θυμηθούν τα παιδικά τους χρόνια.

Διάβασε τη συνταγή στο https://helengrblog.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις